Клиники за трансплантации в цял свят!

Светомир Панайотов Янаров е на 31 години, родом от гр.Севлиево, България. Страда от бъбречно заболяване, открито през 1994г. в много ранен стадий. От 3 години обаче състоянието му се влошава до толкова, че лекуващите го лекари решават да го включат в системата за хемодиализно лечение при Университетска болница "Царица Йоанна", гр.София. Eдинственният начин да бъде осигурен на Светомир нормален начин на живот е да му бъде извършена бъбречна трансплантация в чужбина.

Re: Клиники за трансплантации в цял свят!

Мнениеот bina_r на 14 Дек 2009, 14:49

Гале, сестра ми я трансплантираха на 13 декември в Пакистан. В момента е под наблюдение в клиника и още сме на тръни да не се обърка нещо. Слава на Бога, за сега всичко е добре.Не мога да ви обесня, колко съм щастлива. Пожелавам на всички Ви това, което ни се случи и на нас. За сега е това. Не зная какво друго да пиша. Просто думите в такъв момент не стигат.
bina_r

Мнениеот svetomir76 на 15 Дек 2009, 00:04

Схванах новината ,

Благодаря на Бога че сестра ти е добре!Супер,дайте инфо за клиниката ,екип лекари-в Kidney center ли е била трансплантацията в Rawalpindi? Какви са условията,имунология и прочие.По мое мнение на две места съм абсолютно сигурен че са професионалисти и работят на високо ниво и на двете не се приемат никакви българи а даже и чужденци.Това са болниците Masoodhospital и Aadilhospital.

Светомир
Аватар
svetomir76

Мнениеот Анна на 19 Дек 2009, 15:22

Здравейте! Казвам се Анна и съм съпругата на втория българин, който се върна от
Пакистан /заедно със сестрата на Галя/ през Януари 2009 , след 16 дни престой и без
трансплантация.... Искрени поздравления за сестрата на Добринка и пожелания всичко
при тях да бъде наред ! Ние преживяхме огромно разочарование и много мъка,след
като надеждата Пакистан се провали! През м.Юли ААдил Хоспитал Лахор ни изпрати
лаконично съобщение -спираме трансплантациите завинаги , повече НЕ НИ БЕЗПОКОЙТЕ.
И това , след като лично шейха ни обеща , че тези двама българи ще бъдат оперирани.
Няма да ви занимавам повече с минали събития . Моля Добринка да напише къде
е оперирана сестра й! Кой ви помогна , ние опитахме всичко , но не можахме да намерим визи . Съпругът ми след всичко преживяно не ще и да чуе за Пакистан , но и тука шансовете са почти нулеви . Аз се опитвам да му помогна .... Телефонът ми е 0896262873 . Ако Добринка реши да сподели нещо с мен , моля само да ми призвъни..... Аз днес случайно попаднах в този форум , прочетох всичко . Поздравявам ви всички , желая от сърце много здраве и късмет и бог да е с ВаС!!!
Анна

Мнениеот bina_r на 24 Дек 2009, 13:19

Здравейте всички. Аз, моето семейство, всички роднини и приятели получихме най-невероятния коледен подарък. Посрещнахме сестричката ми жива и здрава, с направена трансплантация, чувстваща се отлично. Когато на летището обявиха, че самолета каца, сълзите ми пак тръгнаха да текат. Този път от невероятна радост. Дай Боже и за напред, всичко да върви по вода. Защото страшното още не е свършило. На никого, ама на никого, няма да откажа да дам информация, за начина по който стигнахме до тук. Телефонът ми е 0896589089. Може да ми се обади всеки, който има проблем. Желая на всички успех.
bina_r

Мнениеот joo111 на 28 Дек 2009, 14:40

Аз попаднах на един сайт съвсем случайно докато си разглеждах разни теми за бъбречни трансплантации!Незная как стоят нещата там но ако някой желае може да изпрати запитване до болницата за условията на трансплантиране и други подробности.Незная изобщо дали се правят за чужденци.Като знам какви са законите в тази част на арабския свят,се съмнявам много да се правят такива операции на чужденци които нямат донор.Но все пак ако някой желае може да им пише,не се знае при тях как стоят нещата.Успех на всички които имат нужда от бъбрек.

Ето сайта на болницата:
http://www.iurtc.org.ir/english/

Болницата е Иранска!
joo111

Мнениеот svetomir76 на 30 Дек 2009, 19:54

Zdraveite!
Az mislya 4enee dobra ideya v Iran poneje tam e napulno bez kakvato i da e informacia a v Pakistan pone sa xodili hora.Az lichno ne bih se probval nai-malkoto zaradi antitelata mi.No pisah zapitvane i ako mi otgovoryat 6te pisha tuk.

Svetomir
Аватар
svetomir76

Мнениеот dora_shans@abv.bg на 06 Мар 2010, 20:53

nisim написа:Извинявайте за директният въпрос, питам с най-добри намерения. До къде стигнахте в борбата за оцеляване? Бяхте ли в Франция и какви са впечатленията Ви?
dora_shans@abv.bg

Мнениеот svetomir76 на 07 Мар 2010, 11:13

Ами чакам Фонда да почне работа ,защото съм от пациентите ,които са невъзможно да бъдат трансплантирани в България.Мисля и за алтернативни начини в други държави ако този фонд не стартира поради една или друга причина.

Светомир
Аватар
svetomir76

Мнениеот doris@abv.bg на 22 Мар 2010, 13:31

dora_shans@abv.bg написа:
nisim написа:Извинявайте за директният въпрос, питам с най-добри намерения. До къде стигнахте в борбата за оцеляване? Бяхте ли в Франция и какви са впечатленията Ви?
doris@abv.bg

Мнениеот svetomir76 на 22 Мар 2010, 17:49

Здравейте!

Не съм бил о ще във Франция,както сте видяли щом следите сайта и форума ми.Още не съм стигнал до там да мога да си го позволя.Тъй като нямам парите за там чакам Фонда за трансплантации да стартира за да мога да бъда включен в листата на чакащи във Франция!

Светомир Яваров
Аватар
svetomir76

ПредишнаСледваща

Назад към Светомир Янаров